Reparatie Hoorn Grote Beer

Telefoon & Computer reparatie Hoorn

Algemene Voorwaarden

Bij de meeste hardware reparaties zoals scherm of batterij, verliest u uw data niet. Maar om uw persoonlijke data zo goed mogelijk te beschermen, is het verstandig dat u vooraf zelf een back-up maakt en vooral als het om een moederbord reparatie gaat. In sommige gevallen kan het nodig zijn uw apparaat volledig gereset moet worden naar de fabrieksinstellingen. Dan kunnen we helaas niet voorkomen dat uw data wordt gewist. Smartphone Center Hoorn is niet aansprakelijk voor het verlies van data.

We repareren uw apparaat met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Andere kapotte onderdelen die niet worden gerepareerd, kunnen meer beschadigd raken door reparatie. Hiervoor is Smartphone Center Hoorn niet aansprakelijk. Ook niet voor kleine krasjes die ontstaan omdat we met uw apparaat aan de slag zijn gegaan. We kunnen niet garanderen dat uw apparaat nog steeds volledig stof- en waterbestendig is na reparatie.

Wij van Smartphone Center Hoorn (reparatie Grote Beer) zijn, zoals de naam het al zegt, handig in verscheidene elektronica. Wij zijn gespecialiseerd in o.a. smartphone reparaties met voornamelijk de iPhone van Apple en de Samsung telefoons. Daarbuiten repareren wij uiteraard ook tablets zoals de iPad of de Samsung Tab. Daarnaast repareren wij zowat alle problemen die voor kunnen komen bij laptops en computers of game consoles zoals de Playstation. Bij de meeste reparaties kunt u ook wachten op de reparatie of een kleine rondje in het winkelcentrum.

Openingstijden

  • Maandag: 13.00 - 18.00

  • Dinsdag: 10.00 - 18.00

  • Woensdag: 10.00 - 18.00

  • Donderdag: 10.00 - 18.00

  • Vrijdag: 10.00 - 18.00

  • Zaterdag: 10.00 - 17.00